Kategórie

saec-new.png

Informácie

Poradenstvo

+421 901 712 712

On-line chat

Začnite chatovať

Reklamácie / Faktúry

+421 950 200 600


 

email.png

info@filtreaoleje.sk

van.png

Sledovanie zásielky

 

ČO SÚ TO „COOKIES“?

Cookies sú malé textové súbory, ktoré vám navštívené webové stránky uložia do vášho počítača. Pri budúcich návštevách týchto webových stránok vám tieto súbory potom umožnia využiť rovnaké predvolené nastavenia ako pri minulej návšteve.

Dočasné súbory cookies sú vymazané ihneď po zatvorení okna webového prehliadača. Ide najmä o súbory, ktoré slúžia na zabezpečenie a identifikáciu spojenia medzi vašim počítačom a navštívenou webovou stránkou v priebehu jednej vašej návštevy.

Trvalé súbory cookies zostávajú uložené v počítači aj po zatvorení okna webového prehliadača. Tieto cookies potom môže čítať iba server, ktorý ich vytvoril. Využívajú sa napríklad na identifikáciu pri prihlasovaní (môžete zostať trvale prihlásený), identifikáciu prednastaveného jazyka, ktorý si návštevník nastavil pri predchádzajúcej návšteve, zobrazenie cien v príslušnej mene zvolenej pri predchádzajúcej návšteve, personalizovanie reklamy, sledovanie činnosti používateľa na webových stránkach alebo na predvyplnenie formulárov.

Vaše meno alebo e-mailovú adresu môžu súbory cookies obsahovať iba vtedy, ak ste tieto informácie príslušnej webovej stránke predtým poskytli!

Väčšina prehliadačov je prednastavená tak, aby súbory cookies prijímala automaticky. Ak si neželáte, aby boli o vás zhromažďované akékoľvek informácie, môžete vo svojom prehliadači prijímanie cookies zakázať. Ak nechcete, aby nejaká konkrétna webová stránka uložila na vašom zariadení cookies, odporúčame ju navštíviť v tzv. „inkognito móde“ vášho prehliadača (Incognito, InPrivate, Private Window...). Prehliadač v tomto móde síce podporuje cookies, ale hneď ako ho zatvoríte, tak sa všetky vytvorené cookies zmažú.

Aj cookies vytvorené v minulosti môžete kontrolovať alebo zmazať podľa vlastného uváženia.

Vo svojom prehliadači môžete zakázať automatické akceptovanie súborov cookies. Návod s inštrukciami na odmietnutie ukladania súborov cookies nájdete v nápovede o nastaveniach vášho internetového prehliadača.

Zmena nastavenia cookies však môže ovplyvniť funkčnosť a hladký priebeh načítavania navštívených webových stránok. V takomto prípade pravdepodobne budete musieť pri každej návšteve danej webovej stránky manuálne upravovať niektoré nastavenia a niektoré služby alebo funkcie nemusia správne fungovať.

 

Cookies politika

1/ Obchodná spoločnosť ERING s.r.o.,Dukelská 50/54, 087 01 Giraltovce, zapísaná v Obchodnom registri Okresný súd Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. 113513/B ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov používa na tejto webstránke súbory cookies. Tie sú použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenej reklamy, ako aj za účelom čisto technických náležitostí fungovania webu ako je napríklad prispôsobenie zobrazenia webovej stránky filtreaoleje.sk

 

2/ A preto cookies na účely ochrany osobných údajov môžeme rozdeliť do dvoch skupín:

  • Cookies technického charakteru (meranie návštevnosti webu, zabezpečenie zobrazenia stránky a pod.) - sú spracovávané na základe oprávneného záujmu prevádzkovateľa.
  • Cookies cielenej reklamy - spracovávané na základe vášho súhlasu.

 

3/ Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť ďalej sprístupnené sprostredkovateľom ako sú Google alebo Facebook. Webové stránky však môžete používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu - a to úpravou vlastných nastavení webového prehliadača.

 

4/ Zbieranie údajov o správaní sa návštevníkov na webe (účel cielená reklama) je aktivované na základe odsúhlasenia návštevníkom webu - stlačením tlačidla “Súhlasím”, ktoré nájdete v cookie banneri v spodnej časti webovej stránky. Uvedenému tlačidlu predchádza upozornenie: Prevádzkovateľ webu ERING s.r.o., Dukelská 50/54, 087 01 Giraltovce, obchodná spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri Okresný súd Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. 113513/B ako prevádzkovateľ na účely ochrany osobných údajov spracováva na tejto webovej stránke cookies nevyhnutné pre technické fungovanie webových stránok ako aj pre analytické účely a v prípade vášho súhlasu tiež aj pre retargeting (cielená reklama). Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená v cookie politike pri jednotlivých marketingových cookies. Váš súhlas so zberom údajov na marketingové účely môžete kedykoľvek odvolať a to ak zmeníte nastavenia vami používaného internetového prehliadača.

 

5/ Zhromaždené cookies súbory sú spracovávané hlavne cez služby Google Analytics; prevádzkuje spoločnosť Google Inc., so sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

 

6/ Následne sú spoločnosťou Google Inc. zozbierané údaje spracovávané v súlade so Zásadami ochrany súkromia, viac info tu.

 

7/ Vezmite, prosím, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame, ako aj vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov, ako aj požadovať prístup k týmto údajom a požadovať ich doplnenie či opravu,
  • žiadať vymazanie vašich spracovávaných osobných údajov - právo byť zabudnutý - vaše údaje vymažeme pokiaľ vaša požiadavka nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami prevádzkovateľa,
  • v prípade pochybností o splnení našich povinností spojených so spracovaním osobných údajov, máte právo obrátiť sa na nás - kontaktná osoba: Erik Mikula, e-mail: info@filtreaoleje.sk, alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.
  • viac o vašich právach a vybavovaní žiadostí z vašej strany sa dozviete v Zásadách spracúvania osobných údajov.
  • Prevádzkovateľ zhromažďuje na svojej webovej stránke nasledujúce súbory cookies.

 

Cookie Typ

Názov

Účel

Doba spracovávania

Cookies tretích strán

Google Analytics

Získanie štatistických informácií

Podľa nastavenia vášho internetového prehliadača alebo do ostránenia informácií (napr. cez delete cache)

Cookies tretích strán

Google Adwords

Identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné cielenie reklamy (retargeting)

540 dní

Cookies tretích strán

Facebook

Identifikácia  v rámci reklamní siete spoločnosti Facebook, opätovné cielenie reklamy (retargeting)

180 dní

 

saec-new.png

urjkyzqemy861.jpg

Ako pripraviť auto na zimu?

Ani sa nenazdáte a je tu jeseň, kedy sa bude treba pripraviť na zimné obdobie. To však neznamená len obmenu šatníka, ale zavítať by ste mali aj do svojej garáže. V tomto článku sa spoločne pozrieme na to, ako pripraviť svoje auto na zimu a na nič...

© Copyright 2015 ERING s.r.o. Všetky práva vyhradené. web generuje redakčný systém WEB CMS
OK, súhlasím

Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp. nesúhlas s využívaním cookies pri návšteve našej webovej stránky. Cookies nám pomáhajú pri zabezpečení kvalitných služieb. Zablokovanie týchto súborov môže viesť k nesprávnemu, resp. neúplnému nastaveniu parametrov fungovania niektorých služieb. Viac informácii.